2015. okt 29.

Megvan az évtized sportszponzorációs ötlete

írta: Poór Csaba
Megvan az évtized sportszponzorációs ötlete

Fel is robbant az internet sportot szerető része

Sajnos egészen Liszabonig kell érte menni. Az Emirates légitársaság légiutaskísérői egyszer csak megjelentek a 65 ezres Benfica stadionban és olyat csináltak, amitől mindenkinek elállt a lélegzete. Légiutaskísérők kötelező biztonsági utastájékoztatója focis stílusban nem is olyan unalmas! 

Az eseményt annak alkamából szervezték meg október 25-én, hogy az Emirates három éves szponzorációs szerződést kötött a Benfica Klubbal.

A közvetlen "termékelhelyzés" már eddig 2,3 milliós nézettséget hozott az Emirates Youtube csatornáján alig 2 nap alatt és közel 50 ezren osztották már meg a posztot. A Benfica FB oldalán pedig már majd' 4 milliós nézettséget produkált, több mint 66 ezres megosztás mellett. A probléma csak az, hogy ha egy légitársaság abban gondolkodna, hogy hasonló megjelenést szeretne hazánkban, akkor biztosan a focit választaná. Még mindig huszonötször akkora közönsége van, mint a röplabdának. Erről bővebben itt olvashattok! De mi lenne akkor, ha egyszer az EL-győztes röplabdás válogatott lányok lennének utaskísérők...

Szólj hozzá

statisztika szponzoráció labdarúgás benfica Emirates